Szabó Tímea úgy érezte, hogy a Facebookra kívánkozik, hogy szerinte Novák Katalin pr-akciót követett el, és kamuzott, amikor úgy csinált egy képen, mintha karácsony előtti nap ablakot pucolt volna otthon. A családügyi miniszter december 23-i képe szerinte valahol a Habony-Rogán Művekben születhetett meg, és semmiképpen sem valódi ablakpucolás közben.

Na most jelenleg 11 ezer lájknál, 2.6 ezer megosztásnál és rengeteg hozzászólásnál tart a bejegyzés, tehát a Párbeszéd politikusa valamire ráérzett.

Szabó szerint 3 nagy baj is van a fotóval, ezért tett 3 javaslatot:

"1. Ha hétköznapi ablakpucolós jelenetet szeretne imitálni, azt semmiképpen se egy méregdrága sídzsekiben tegye. Az emberek ugyanis általában egy közepes minőségű mackófelsőben takarítanak, de legalábbis olyanban, amelyet utána bedobunk simán a mosógépbe.

Kabátot szinte sose veszünk, még ablakpucoláshoz se, hacsak nem tátong egy hatalmas lyuk a házunk falán. Ez esetben viszont nem biztos, hogy az ablakpucolás a prioritás.

hirdetés

2. Zsebkendővel vagy popsitörővel, amit ön használt, indokolatlanul sokáig tartana az ablakpucolás. A legtöbb háziasszonynak nincs 5-6 órája csak ablakot tisztítani. Ezt a tevékenységet általában újságpapírral és ecetes vízzel vagy hasonló összetételű tisztítószerrel végezzük. A bejárónője ezt bizonyára tudja, csak gyanítom, az ön fényképezésekor nem az ön által használt zsebkendőre koncentrált.

3. Legközelebb nyissa ki az ablakot, és úgy tisztítsa meg kívülről. Higgye el, tapasztalatból mondom: nincs szükség arra, hogy kimenjen a kertbe ahhoz, hogy az ablak külső felületét elérje. Bele se merek gondolni, mi történne, ha valaki egy panelház 10. emeletén próbálná meg önt utánozni."

Lapozz a továbbiakért:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>



hirdetés