Rekord rövid mérkőzések, kínos Árulók promó és megtapsolt árvízi védekezők: ez a Sztárbox 4. elődöntőjének a mérlege.


A Sztárbox negyedik adásának legjobban várt mérkőzése Torghelle Sanyi és Sane Tusup összecsapása volt. Az ellenfelek kapcsolata nem alakult felhőtlenül azután, hogy az amerikai erőnléti szakember lenagypapázta a mindössze 42 éves válogatott futballistát.

Az adás elején rögtön egy meglehetősen kínos pillanat tanúi lehettünk, amikor a pizsamában virító Szépréthy Roli – akiről még mindig nem érti senki, mit keres Kokó mellett, mint kommentátor – egy zöld pizsamával ajándékozta meg a bokszoló legendát. Az volt az elképzelés, hogy a következő adásra ezt vehetné fel Kokó, aki közölte, nulla az esélye, hogy ő ebben jelenjen meg a tévében.

A hölgyek kezdtek. A Centrál Színház nagyszerű színésznője, Földes Eszter mostanában leginkább a Lovasi Andrással való szakításával került be a hírekbe, pedig sokkal érdekesebb lenne, ha a sajtó teszem azt Az ügynök halálában nyújtott alakításáról írna. Eszter úgy is nyilatkozott, hogy jól jött a boksz az életében, mert elterelte a figyelmét a nehézségeiről. A Sztárbokszban Lolát kapta ellenfélnek, akitől a nézők nem vártak sokat, hiszen a közönségszavazáson magasan Földes Eszter vezetett.

„Nagyon szeretnék megverni valakit” mondta Eszter a sajtótájékoztatón,” sajnos te leszel az.”

Lola úgy döntött, nem üzenget vissza, majd a ringben mutatja meg, mit gondol a helyzetről.

A közönség soraiban ismét számos celebritás feltűnt.

Szujó Zoli rendelt egy nagy tapsot azoknak, akik részt vettek az árvízi védekezésben. Köszönjük, Zoli.

Ekkor még nem sejtettük, hogy Eszter és Lola összecsapása hosszabb lesz, mint a következő két mérkőzés együttvéve. A színésznő vehemensen nekipattant Lolának, voltak is szép találatai, de Lola nem tört össze, állta az ütéseket, és ellentámadásba ment át.

A kommentátorok még a második menet elején is Esztert látták jobbnak. A harmadik menetben azonban szép lassan Lola került fölénybe, a negyedik pedig egyértelműen az övé volt. A mérkőzést megosztással Lola nyerte, ő mérkőzhet meg Schóbert Larával a folytatásban.

Következett Mészáros András színművész és a Belmondóból ismert Czutor Zoli összecsapása. A legérdekesebb amit megtudtunk, hogy a spirituális beállítottságú Andris nagy szerepjátékos, ezért a nadrágjára egy D20 dobókockát varratott.

Czutor Zoli nyugodtan várta az összecsapást, azt mondta, a családja sokkal jobban izgul, mint ő. Pedig lett volna félnivalója. Apukája bokszoló volt és sportújságíró, így nem teljesen ismeretlen számára a boksz világa.

A jó félórás felvezetés és fűrészelés után a meccs tulajdonképpen csalódást okozott: Mészáros egy menet alatt kiütötte Czutort technikai KO-val.

Sebaj, gondoltuk, majd Torghelle Sanyi és Shane Tusup kárpótol minket. Tévedtünk. A Sztárboksz utolsó etapjának legizgalmasabb pillanata az volt, mikor rejtélyes füstből kilépett Árpa Attila, és egy nagyon erőltetett jelenetben bepromózta az Árulók második évadát.

Shane-nek nem sok barátja volt az arénában, alig akadt olyan celeb, aki ne Torghellének szurkolt volna. Azt is megtudhattuk, hogy Majka nem csak jó barátja a veterán focistának, hanem egyenesen szomszédja.

Torghelle Sanyi lényegében lemészárolta az amerikait. Shane eltaktikázta magát, rögtön az elején nekiugrott a volt válogatott tagnak, akinek nem is kellett több: beindította a pofongépet, és ki sem kapcsolta. Shane Tusupnak másfél perc jutott a Sztárboksz ringjében.

Véget értek az elődöntők. Jövő héten az első középdöntőben Sárközi Ákos Horváth Tomival mérkőzik, Sápi Vivi pedig Dér Henivel.

Lesz egy versenyen kívüli összecsapás is: Bárdosi Sándor Árpa Attilát hívta ki egy barátságos mérkőzésre, már ha boksz esetén beszélhetünk ilyesmiről. Ráadásul Kokó is ringbe lép, de hogy pontosan hogyan, azt még nem árulták el. Álmatlanul fogunk forgolódni, míg meg nem tudjuk.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!