Egyelőre az sem tisztázott, hogy Zsuzsanna szelfit vagy tájképet készített-e közvetlenül azelőtt, hogy megcsúszott egy sziklán, és a mélybe zuhant.


Ahogy arról korábban beszámoltunk, egy szelfi elkészítése után zuhant a mélybe Jordániában Kozma Zsuzsanna fitneszedző, aki szörnyethalt a balesetben.

Fia, Norbert nem akarja elfogadni, hogy édesanyja hibájából történhetett a baleset, de a pontos körülményeket nehéz megállapítani, mert Zsuzsanna egyedül volt a baleset idején.

– mondta el most Norbert a Blikknek. A fiatalember egyelőre azt sem tudja, volt-e biztosítása édesanyjának.

„Eredetileg csütörtökön jött volna haza a csoport, amely tagjaként kiutazott, de tudomásunk szerint szombatig meghosszabbították a „nyaralást”. Majd ezután tudok személyesen beszélni a vezetőjükkel, így a reményeim szerint közelebb kerülhetünk az igazsághoz. Nem lehet szavakba önteni azt, amit most érzek” – mondta a lapnak Norbert.

Azt, hogy Zsuzsanna szelfizett vagy tájképet készített-e azelőtt, hogy egy sziklán megcsúszott és szörnyethalt, csak azután derül ki, hogy családja hozzájuthat a telefonjához.

Kozma Zsuzsanna évek óta az egészséges táplálkozás és a sportos élet szószólója volt. Ő hívta életre a FittMókát, óvodáskorú gyermekektől időskorúakig rendszeresen tartott tornákat.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!