Az énekesnő régi-új szerelme, Simon, akivel az elmúlt időszakban újra egymásra találtak, elhagyta az országot, mert lejárt a turistavízuma.


Király Linda ismét búcsút intett a szerelemnek, de most egy kicsit másképp. Az énekesnő régi-új szerelme, Simon, akivel az elmúlt időszakban újra egymásra találtak, elhagyta az országot, mivel lejárt a turistavízuma. Most Amerika és Magyarország között nemcsak időzóna, hanem egy egész óceán is feszül. Ennek ellenére nem adják fel, és úgy döntöttek, hogy távkapcsolatban folytatják.

A történet nem új: Linda és Simon korábban is egy pár voltak, de a Király gyerekek hazaköltözése miatt különváltak útjaik. Akkor összetört a szívük, de a barátság megmaradt. Az évek során mindkettőjüknek voltak más kapcsolatai, de az igazi valahogy mindig elkerülte őket. Most úgy tűnik, mégis megpróbálják újra... – mesélte Linda a Borsnak.

"Simon három napja elutazott... Nagyon nehéz volt a búcsú, mert tökéletesen éreztük magunkat együtt, de nem volt más választásunk. Most egy ideig távkapcsolatban leszünk, remélem, nem sokáig.

– mondta a lapnak Király Linda.

(via Blikk)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!