Nagyon hiányzik neki a fia, folyton ott van a gondolataiban. Nem lehet megszokni azt az űrt, amit hagyott maga után.


A Blikk írta meg, hogy Gesztesi Károly édesanyja, Zsuzsa néni négy évvel fia tragikus halála után először tűnt fel a nyilvánosság előtt. A színész édesanyja hosszú időn át teljesen visszavonult, fájdalmával egyedül küzdött, távol minden reflektorfénytől. Most azonban a Halhatatlanok Társulata díjátadóján jelent meg, nem is akárkivel: fia első felesége, Csarnóy Zsuzsanna kísérte el.

A díjátadón nemcsak Zsuzsa nénit láthattuk: jelen volt Csarnóy Zsuzsanna testvére, Katalin is, aki szintén díjat kapott. Gesztesi Károly húga, Márta is a vendégek között volt, aki már évek óta szorosan tartja a kapcsolatot a Csarnóy családdal. A két család együtt ünnepelte a művészi elismerést – miközben a fájdalmas veszteség súlya is mindvégig érezhető maradt.

– mondta Zsuzsa néni a Blikknek.

- árulta el a lapnak az édesanya.

"Folyton hívnak, Zsuzsa és Claudia is (Liptai Claudia, Gesztesi Károly harmadik felesége – A szerk.) az előadásaikra, de egyrészt ebben a korban már nehezebben mozdul ki az ember, másrészt ha belépek a színházba, összeszorul a szívem Karcsi miatt, csak rá tudok gondolni."

- tette hozzá Gesztesi édesanyja.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!