Műsort vezet, sminkesként is kipróbálta magát, és hamarosan visszaül az iskolapadba is. Volt párjával is jobb már a viszonya.


Nagy Melanie, G.w.M korábbi párja, mára egyedülálló anyaként próbál helytállni a mindennapokban. Az énekesnő nem titkolja, hogy nehéz időszakon ment keresztül a szakítás után, sőt elárulta, hogy

Annyira megviselte a helyzet, hogy még arra is kérte, hogy vigyék el tőle a gyermekeit néhány napra, amíg összeszedi magát.

Végül azonban sikerült talpra állnia, és mostanra újra teljes erőbedobással dolgozik a saját projektjein:

Az Egy ritmusban podcast legújabb részében Ábel Anitával beszélgetett Melanie a válásról, ahol meglepő őszinteséggel mesélt az eseményekről: még őt is váratlanul érte a szakítás.

„Engem is váratlanul ért a helyzet, hogy ezzel kell szembenéznünk.

Hanem engem is váratlanul ért…”

– mondta őszintén Melanie, hozzátéve, hogy amikor közös kisgyerekek is vannak egy válásnál, az megnehezíti az elengedést.

Annyira szoros volt az összetartozás és a szeretet, hogy úgy éreztem, mindig mindent meg tudunk oldani. Abban az időszakban én tényleg nem éreztem, hogy történt volna valami konkrét eset, ami arra utalt volna, hogy a kapcsolatunk véget ér.

Az mindig érdekes, amikor nagyon különböző típusú emberek próbálják összekötni és összeegyeztetni az életüket – például egy művész ember, aki az éjszakában éli az életét, és egy hétköznapi, civil életet élő”

– folytatta Melanie, aki bár hálás a gyermekeikért, azt is elmondta, hogy most már jobban kijön a volt párjával.

Ilyen távlatból már sokkal távolabbról tudja az ember szemlélni a történteket, önreflexiót gyakorol, átértékel, átgondol dolgokat”

– hangsúlyozta Melanie.

Ábel Anita azt is megkérdezte tőle, hogy a roma hagyományok hatással voltak-e a szakításukra, hiszen ezek szigorúbban ragaszkodnak ahhoz, hogy az anya és az apa együtt maradjon.

„Most a saját családomról beszélek: lazultak ezek az elvárások, amelyeknek meg kell a fiatalabb generációnak felelni.

Nagyon szerencsés helyzetben vagyok ebben a tekintetben, mert rám ilyenfajta nyomás nem nehezedett”

– zárta gondolatait Nagy Melanie.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!