A színész elmondta, nem tűnt el Magyar Péter mellől, csak a háttérben dolgozik. Hozzátette ugyanakkor, hogy a Tisza Párt tagjaival kinn volt az árvízi védekezésnél is.


Nagy Ervin a Klubrádió Megbeszéljük című műsorában reagált Bohár Dániel megafonos influenszer legújabb "aggályaira", miszerint eltűnt Magyar Péter mellől. „Nem akarom elszerepelni Péter elől ezt a történetet, és egyébként sem vagyok olyan alkat, aki állandóan ott liheg és állandóan mutatni akarja magát” – mondta Nagy, egyértelművé téve, hogy nem kíván állandóan reflektorfényben lenni.

Bohár bejegyzése a kormánypárti Magyar Nemzetben jelent meg, ahol azon lamentált, hogy a „magát magyar Brad Pittnek nevező férfi” miért nincs Magyar mellett. Nagy erre csak annyit mondott nevetve: „Soha nem mondtam magamról, hogy Brad Pitt vagyok”, majd hozzátette, hogy legközelebb nyugodtan nézze meg Bohár az instasztoriját, mert abból kiderül, hogy „a harmadik napon kinn voltam Péterrel a gáton.”

A színész komolyabbra fordítva a szót, arról beszélt, hogy nem először próbálja a propagandamédia feszültséget kelteni közte és Magyar Péter között, de ez teljesen alaptalan. Mint mondta, már az első pillanattól támogatta a politikust, és ott volt mellette március 15-én, amikor Magyar még csak nemrég került a nyilvánosság elé.

Nagy azt is elmondta, hogy nincs szüksége arra, hogy folyton Magyar mellett tűnjön fel, mert a háttérben is aktívan dolgozik. „Elsősorban a kapcsolati hálómat használom, illetve a kevésbé látványos szervezetépítésben veszek részt” – mesélte, kiemelve, hogy alelnöktársával, Radnai Márkkal hosszú távra terveznek, és vezetőket keresnek a pártnak. Heti három-négy napját is erre szánja. „Nem is lenne hiteles, ha én odaállnék hőmérőzni a Péterfybe vagy felcsapnék mozdonyvezetőnek” – tette hozzá.

Az interjú során Nagy arra is kitért, hogy rengetegen keresik meg őt az utcán, akik csatlakoznának a párthoz vagy segítenének.

– tette hozzá a színész.

Nagy végül hangsúlyozta, hogy kezdettől fogva hitt Magyar Péter sikerében, és úgy látja, másfél év múlva legyőzhetik a Fideszt.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!