A december 15-én induló négy új csatorna között lesz filmcsatorna, sorozatcsatorna, gyerekcsatorna és egy gasztro-, lakberendezési és háztartási csatorna is.


December közepén az RTL Magyarország portfóliója négy új tévécsatornával bővül - írja több, egymástól független forrásra hivatkozva a Media1.

Az RTL OTTHON néven induló csatorna a női célcsoportot igyekszik majd megszólítani. Tematikája szerint gasztronómia, lakberendezés és a DIY világát tárja majd a nézők elé. A csatornán látható lesz a Konyhafőnök és a Mestercukrász ismétlései mellett Gordon Ramsay és Jamie Oliver több műsora is.

A Kölyökklub néven induló új csatorna a 4 és 12 év közötti korosztályt célozza majd meg. Látható lesz majd rajta többek között a Mia varázslatos játszótere, a Cocomelon című sorozat, illetve a Coconut, a kis sárkány.

A Sorozatklub kínáltában olyan jól ismert bűnügyi sorozatok lesznek majd láthatók, mint az Agatha Raisin, a Brown atya nyomoz, a Kastélyszálló vagy a Candice Renoir, illetve a Downton Abbey című történelmi dráma is képernyőre kerül. A csatorna elsősorban a vidéken élő, 50 év feletti nőket veszi célba a sorozataival.

A Moziklub csatorna célcsoportja a 40 feletti korosztály, azon belül is főként az idősebb női rétegek. Elsősorban népszerű európai filmeken lesz majd a hangsúly. A bűnügyi filmek rajongói számára jó hír lehet, hogy itt lesznek majd láthatóak a Midsummer Murders és az Agatha Christie-regényekből készült adaptációk.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!