Egy ötcentis ciszta volt a bal petefészkén, de csodával határos módon végül felszívódott magától, így nem kellet megműteni az énekesnőt.


Cserpes Laura péntek délelőtt a Reggeli című műsor vendége volt, ahol elmesélte, hogy bár műtétre készült egészségügyi problémája miatt, csodával határos módon mégsem kellett megoperálni.

Elmondta, hogy hét évvel ezelőtt felborult a hormonháztartása, ekkor pajzsmirigy-alulműködést, valamint inzulinrezisztenciát diagnosztizáltak nála. Gyógyszeres kezelésre szorult, ami elég érzékenyen érintette.

- mondta.

Teljes életmódváltásba kezdett, de egy évvel ezelőtt kicsit megfeledkezett arról, hogy egy ilyen állapottal kell együttélnie. Nagyon sokat dolgozott, nem figyelt oda a rendszeres táplálkozásra, folyamatosan fáradtnak érezte magát, és nagyon erős menstruációs görcsökkel küzdött. Kivizsgáltatta magát, így derült ki, hogy egy ötcentis ciszta van a bal petefészkén, amit csak műtéttel lehet eltávolítani.

Nagyon lesújtotta ez a hír, de próbált arra törekedni, hogy mindent megtegyen az egészségéért. Nem fogyasztott feldolgozott élelmiszereket, alkoholt, tejtermékeket és glutént tartalmazó élelmiszereket sem. Megtanult nemet mondani különböző munkákra, és odafigyelt a lelki egészségére is. Mint később kiderült, ez óriási fordulatot jelentett, hiszen mégse kellett műteni.

- mesélte az énekesnő.

Csodák csodájára ugyanis a ciszta végül mégis felszívódott magától, így már nem volt szükség a beavatkozásra.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!