A rejtélyes hírességet (?) tetőtől talpig bebugyolálva, több ember a válla fölé emelve indította útjára egy hotelből a neves adománygyűjtő gálaestre.


A Met-gálán a sztárok igyekeznek minél különlegesebb, extravagánsabb ruhában megjelenni, idén pedig igencsak magasra tette a lécet az a titokzatos illető, aki egyfajta fehér csomagolóanyagra emlékeztető „öltözékben” elrejtve indult a rendezvényre.

A New York-i The Carlyle szállodánál nagy meglepetést keltett egy tetőtől talpig bebugyolált személy útnak indulása a Met-gálára. Pontosabb útnak indítása, ugyanis

A jelentről videó is készült, amely gyorsan elterjedt a közösségi médiában – számolt be róla LADbible.

A helyszínen sokan értetlenül álltak a még soha nem látott ruhaviselet előtt, és persze azonnal találgatásokba kezdtek arról, kit rejthet az öltözék. Naná, hogy a videót látva az internet népének is elszabadult a fantáziája, a kommentekben számos név felmerült lehetséges megfejtésként.

A New York-i Metropolitan Múzeumban hétfőn megrendezett Met-gálán Karl Lagerfeld divattervező öröksége előtt tisztelegtek a szervezők és a résztvevők. A 2019-ben, 85 éves korában elhunyt Lagerfeld évtizedekig a divatvilág élvonalának meghatározó alakja volt, többek között a Chanel és a Fendi divatházat is vezette.

A jótékonysági gyűjtés bevételét a Metropolitan Múzeum-beli Costume Institute kapja.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!