A szett kísértetiesen hasonlít arra, amiben Kim pózolt anno a kamerának, bár ő saját ruhamárkájának, a SKIMS-nek egyik - nem átlátszó - termékét viselte.


Kanye West valószínűleg direkt cukkolja az olaszokat azzal, milyen öltözékeket választ új feleségének, Bianca Censorinak. A pár jelenleg ugyanis épp az országban nyaral, a 28 éves nő pedig gyakorlatilag csak olyan ruhákat vesz magára, ami vagy teljesen átlátszó vagy olyan, mintha pucér lenne - írta a Sassy.hu.

Úgy tűnik, a rapper ezúttal exfeleségéből, Kim Kardashianból merített ihletet, mikor aznapra ruhát választott feleségének. Censori ugyanis

bár ő saját ruhamárkájának, a SKIMS-nek egyik - nem átlátszó - termékét viselte.

Bianca ezúttal is viselt cipőt, ami azért nagy szó, mert flangált az utóbbi időben többször is előfordult, hogy nem sikerült lábbelit vennie.

Kanye híres divatszeretetéről, anno ő felelt Kim Kardashian megjelenéseiért is, akit a múzsájának tartott, azonban 2021-es válásukat követően új alanyt kellett keresnie magának. Úgy látszik, Bianca személyében meg is találta, akivel január óta alkotnak egy párt.

A Biancáról készült képeket itt lehet megnézni.

Forrás: Daily Mail


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!