Bevallotta, hogy sose gondolta volna, hogy így ér véget a házassága Tóth Gabival.


Krausz Gábor arról beszélt a Dancing with the Stars adásában, hogy mennyire váratlanul érte őt a házasságának összeomlása. Nem csoda, hogy megviselték őt a történtek, de mára már sokkal jobban van, szúrta ki a Blikk.

- mondta a műsor 3. élő adásában. Arról beszélt, hogy neki a csend segített. Átgondolta, hogy ő hol hibázott, és az új hobbi, a tánc is komoly támasza lett. Mindezt azért mondta el, mert példát akar mutatni azoknak a férfiaknak, akik hasonló szituációba kerülnek.

- valószínűleg a séf nem a távirányító gombot (remote) akarta megnyomni, hanem az újrakezdő gombot (restart), de aki szeretné, úgyis megérti, miről beszél éppen. 

Majd így folytatta:

A séf másoknak is azt tanácsolja, hogy keressenek új életcélt, ami kirángatja őket a nehéz időszakból. Mondjuk az ilyen nehéz időszaknak pont az a lényege, hogy az ember még arra sem érez erőt magában, hogy új célt keressen. De, ahogy neki is, egy új kihívás bármikor benézhet, és ha nem fordul el előle az ember, megkaphatja azt a plusz segítséget, ami a felépüléshez kell.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!