Monica Bellucci továbbra sem öregszik látványosan, hiába töltötte be szeptember utolsó napján az ötvenötöt. A születésnapját megünneplő képen egyébként egy Cartier-nyakláncot viselt, amit egy 1975-ös ékszer inspirált, és amit a Cannes-i Filmfesztiválon viselt. A legenda szerint María Félix ikonikus színésznő besétált a Cartierhez egy akváriummal, amiben egy aligátor volt, arra kérve a céget, hogy készítsenek neki egy, az állatot tökéletesen lemodellező nyakéket, tavaly pedig a cég felkérte az eredeti tervezőjét, hogy gondolja újra legendás kreációját. Ezt viseli Bellucci.


A bejegyzés megtekintése az Instagramon

❤️Thank You all for all your wonderful messages in this special day, and wishing you a happy week ❤️ Photo @gregwilliamsphotography Hair @johnnollet Mua @letiziacarnevale Jewelry @cartier #monicabellucci#thankyou#all#messages#photographer#gregwilliams#cartier#jewelry#моникабелуччи#karinmodels

Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel) által megosztott bejegyzés, Szept 29., 2019, időpont: 11:12 (PDT időzóna szerint)

Ha nem akarsz lemaradni a celebhírekről…

akkor neked szól legújabb Facebook-oldalunk, a Nejlon, ahol éppen egy szuper közösség épül és ahol a hazai híres és/vagy érdekes emberek vannak a középpontban.

Kiemelt kép: Samir Hussein/WireImage


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!