Úgy gondolja, hogy a visszaesés is a része a felépülésnek. Semmit nem szégyell vagy bán, ezt is az útja részének tartja.


Alig néhány napja adtunk hírt Molnár Gusztáv újabb visszaeséséről, most pedig ismét a Blikkegy olvasója küldött be képeket a Drága örökösök egykori színészéről, amint zavart állapotban bolyongott az utcán, és mentőt kellett hívni hozzá.

Gusztáv azóta nem nyilatkozott, de a Blikknek most kivételesen megszólalt, és bejelentette: komolyabb segítségre van szüksége.

– mondta el a színész, aki azt is hozzátette, hogy bár nem volt kellemes újra viszontlátni magát ilyen állapotban az újságokban, szerinte ez is része a felépülési folyamatnak.

Nem törvényszerűen persze, de azért szép számmal látunk példát akár ismert emberek között is, hogy többedik nekifutásra sikerült. Én is egy vagyok közülük, éppen ezért semmit nem szégyellek vagy bánok, most ez is az utam része”

– mondta.

A színész arról is beszélt, hogy a legutóbbi róla készült képek után számtalan üzenetet kapott, amelyek elsőre félelemmel töltötték el, de végül meglepődött a sok pozitív visszajelzésen.

„Meglepett hogy ennyi pozitív és támogató üzenetet kaptam, sokan megértik, mivel küzdök.

Nem tudom, mennyi időre megyek be, ez majd attól is függ, hogy haladok a felépüléssel”

– tette hozzá.