A színész a Facebookon kérte számon a Nagy Ervin gyenge teljesítményén élcelődő kommentelőket. Arra is kíváncsi lenne, hogy ki tudna hidegvérrel, taktikusan bunyózni egy élő műsorban azután, hogy éjjelente rendszeresen ikrekhez kel fel, majd próbákra és forgatásokra jár.


Ahogy arról beszámoltunk, Nagy Ervin és Árpa Attila összecsapása a Sztárbox negyeddöntőjében mindössze másfél percig tartott, Árpának ennyi kellett ahhoz, hogy kiüsse ellenfelét a ringben. Nagy Ervin gyenge teljesítményén azóta is élcelődnek a kommentelők, ebből lett elege Molnár Áronnak, aki a saját meccséből győztesen került ki Frohner Fecóval szemben.

"Ervin az egyik legjobb barátom. Teljes vállszélességgel állok ki mellette.

- írta Facebook-posztjában a színész, aki kíváncsi lenne arra, hogy ki tudna hidegvérrel, taktikusan bunyózni egy élő műsorban azután, hogy éjjelente rendszeresen ikrekhez kel fel, majd próbákra, forgatásokra és edzésekre is jár.

Bár minden fanyalgó ennyire tökös lenne, ennyire vállalná a felelősségét és ennyire beleállna közügyekbe. Csak hát ugye pofázni a pult mellől mindig könnyebb. Csináljátok utána" - jelentette ki Molnár Áron.

(via 24.hu)

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!