A modell azt mondta: 20 éve voltak együtt, de a rádiós nem akarta felvállalni a kapcsolatukat.


Eddig nem halott részleteket árult el Molnár Anikó a Bochkor Gáborral való kapcsolatáról Kembe Sorel podcastjében. Az egykori Nagy ő szerint a rádiós sírva könyörgött neki, miután szakítottak.

Az immár OnlyFans modellként dolgozó Anikó azt mondta, hogy 20 évvel ezelőtt voltak együtt Bochkorral, aki viszont nem akarta felvállalni a kapcsolatukat. Ő azonban felkérést kapott a Nagy Ő című műsorra.

„Mondogattam is neki, hogy nekem nem olyan jó, hogy csak a négy fal között találkozunk. Ugyanakkor a párválasztó műsorban való részvételem nyilvánvaló alapkövetelménye az volt, hogy egyedülálló legyek.

- emlékezett vissza Anikó. Ahogy fogalmazott: a rádiós kijelentése számára felért egy gyomrossal.

Szerinte azonban Bochkor később megbánta a döntését, és azt mondta, nem kell szakítaniuk a műsor miatt. Anikó szerint viszont kellett, mert ő senkit nem akart átverni.

„Amikor pedig elkezdődött a műsor, akkor jött rá, hogy elengedett huszonöt pasi közé és ez így nem lesz jó. Valahol azért ő is szeretett engem.

A műsor kellős közepén Gábor elő is került, sírva, zokogva, könyörögve, hogy ő ezt nem bírja és mennyire megbánta, hogy elengedett. Kérte, hogy a műsort ugyan csináljam végig, de azért találkozzunk.

- mondta Anikó.

A teljes beszélgetést ITT tudod meghallgatni.

(Forrás: Blikk)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!