Az egykori valóságshow-sztár nem ért egyet azokkal a véleményekkel, amelyek szerint az OnlyFans nem egy munka.


Molnár Anikó a Dr. Milesz News 24 Channelen mesélt őszintén az OnlyFans-karrierjéről. Elmondása szerint az édesanyját nem érdekli az új foglalkozása, mert egyszerűen ilyen felfogású. A többi ember véleményével pedig nem foglalkozik, mivel „akit érdekel az, hogy ki mit mond, az sosem lesz sikeres”.

„Mostantól visszaállok a régi rendbe, hónapról hónapra fogok élni. Fejlődni nem fogok tudni, se a házat nem fogom tudni, se az anyámat nem fogom tudni úgy támogatni, ahogy kell vagy majd kell. Tegyük fel, hogy eljutunk arra a szintre, hogy anyu mellé kell egy gondozó, vagy ne adj isten otthonba kerül... vagy én leszek nyugdíjas, erről mind lemondok, mert a fantomképű Piroska néninek az értékrendjébe ez nem fér bele” – magyarázta az egykori valóságshow-sztár.

Azt sem érti, hogy mi az emberek baja azzal, hogy az OnlyFansre tölt fel képeket, hiszen korábban a Playboy címlapján is szerepelt többször is.

– jelentette ki.

Azzal sem ért egyet, hogy amit az OnlyFansen csinál az nem munka, mivel véleménye szerint hatalmas kreativitást igényel a tartalomgyártás.

– mondta a műsorban.

(via Blikk)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!