Az egykori ValóVilág-játékos felháborodva üzent azoknak a lapoknak, amelyek azt írták, hogy szexvideók is vannak az OnlyFans-oldalán.


A napokban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elárulta, hogyan kell adózni az OnlyFans közösségi oldalon közzétett erotikus képek után, illetve azt is, hogy bekeményítenek, ha nem adóznak a felnőtt tartalmakat árusító modellek.

- írja az rtl.hu.

A volt ValóVilág-játékos hónapok óta teljesen nyilvánosan vállalja, hogy erotikus képeket oszt meg magáról - ez egy teljesen legális tevékenység.

Az már egy másik dolog, hogy a NAV márciusban valóban nyomozott Molnár Anikó OnlyFans-oldala kapcsán, de akkor az egykori Nagy Ő azért tett feljelentést, mert az OnlyFansre készített képeit lelopták az oldaláról, és féláron árulták tovább.

Molnár Anikó egy friss Instagram-élőben elmondta, hogy felkereste könyvelőjét, és kiszámolták, mennyi adót kell befizetnie tevékenysége után, ezt pedig már meg is tette. A félrevezető cikkeket megjelentető újságírókat pedig felszólította, hogy ne hergeljék ellene az embereket.

- mondta felháborodva.

A post shared by Anikó Molnár (@molnaranikoofficial)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!