Valójában csak az unokája tréfálta meg az idős bácsit. Arra nem számított, hogy a nagymama veszi át a kínos küldeményt.


Videóra vették, ahogy a családja előtt szégyenül meg egy 70 éves brit nagypapa, írja a LADbible. A bácsi nevére ugyanis használt női bugyit kézbesített a posta. Hiába tagadta, hogy köze lenne a rendeléshez, a felesége nem hitt neki.

„Mocskos vén fráter” – mondja a videóban a felpaprikázott asszony Grahamnak, aki váltig állítja, hogy nem az övé a küldemény. Nála négy évvel idősebb felesége azonban nem tágít és azonnal magyarázatot követel a pikáns csomagra, amit egyértelműen a férje nevére címeztek.

A bácsi tanácstalanul forgatja a borítékot, és láthatóan nem ért semmit. Végül kiderül, hogy az egész jelenetet videózó unokájuk tréfálta meg Grahamet, amikor az ő nevére rendelte a soha nem létező szexi ruhadarabot. Az átverés hirdetésébe az interneten botlott bele, és úgy döntött, hogy megtréfálja nagypapáját.

Alex csak azt nem vette számításba, hogy a nagypapát megelőzve a nagymama kezébe jut először a csomag. Ekkor döntött úgy, hogy videóra veszi a kialakulóban lévő családi botrányt.

A valójában használt fehérneműt nem tartalmazó borítékon további kényes feliratok is olvashatók. Kiderül ugyanis, hogy a megrendelő kérésének megfelelően 48 órán át folyamatosan viselt bugyit rejt a csomagolás, és mivel ez már a heti második rendelés volt, a következőt ingyen kapja.

Graham és Carol már több mint ötven éve házasok. A férfi elmondása szerint ennyi idő alatt ki kellett volna derülnie, ha ehhez haosnló prverziói lennének. Az asszony szerint a tréfa végeredményben jól sült el. Bár először alaposan bepöccent, végül elolvasta a borítékban található levelet és ő is csak nevetett a tréfán.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!