A nicaraguai Sheynnis Palaciost választották a világ legszebb nőjének a Miss Universe döntőjében, a második helyezett a thaiföldi Anntonia Porsild lett, a harmadik az ausztrál Moraya Wilson.

A CNN tudósított az idei Miss Universe választásról.

Az idei Miss Universe-en 84 ország nemzeti versenyének győztesei versenyeztek, a zsűriben pedig Halima Aden modell, a „Queer Eye” sztárja, Carson Kressley, TikTok influenszer, Avani Gregg és két korábbi Miss Universe-győztes, Janelle Commissiong Trinidad és Tobago-ból (Miss Universe 1977) és Iris Mittenaere Franciaországból (Miss Universe 2016).

Magyarországot Blága Tünde képviselte a döntőn, a magyar modell az Instagramon foglalta össze, hogy milyen volt a világversenyen szerepelni.

„A mai nap egy különleges fejezet zárása az életemben. Már kislányként sejtettem, hogy a vágyaim és álmaim a színpadon találják meg a valódi kifejeződésüket. Most erdélyi magyar lányként itt állok álmaim színpadán. Ez a verseny nem csupán egy esemény számomra, hanem egy hosszú, küzdelmes utazás csúcspontja. Az öröm, a kitartás és a szeretet, amit mindannyiatoktól kaptam, nem csak ma, de az egész úton át erőt adott nekem.” – írta.

???? ???????? ??????? ???? ?? (@tundeblaga_official) által megosztott bejegyzés


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!