A véletlen buktatott le egy Oroszország utcáin sétáló Meghan Markle klónt. Egy orosz fotós, Vlagyiszlav Burnasov Instagram-oldalán megjelent egy fotó egy nőről, aki nagyon hasonlít Meghan Markle-ra - szúrta ki a 24.hu. Nem is kellett sokáig várni az első kommentelőkre, akik szerint a hasonlóság szinte hihetetlen.


Burnasov úgy bukkant a nőre, hogy épp interjúkat fotózott, amikor újságíró kollégájának feltűnt, hogy az egyik alany épp úgy néz ki, mint a sussexi hercegné. Lefotózta a nőt, feltette Instagram-oldalára az alább látható képet, és a kérdést: tényleg hasonlít?

Az egyik kommentelő ezt írja:

"Smink, kicsit más frizura, egy estélyi ruha" – és nem tudnád őket megkülönböztetni.

És tényleg:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Снимал опрос для пресс-центра ТАСС на улицах Екатеринбурга. И уже при монтаже @ne_zyzo Людмила Зызо подсказала, что одна из опрошенных похожа на Меган Маркл, супругу принца Гарри, бывшую американскую актрису и фотомодель. Как считаете, есть сходство? #екатеринбург #екб #Россия #сми #тасс #прессцентртасс #видеооператор #видеоекб #фотографекатеринбург #фотографекб #vladislav_burnashev #владислав_бурнашев #wellburn

? ФОТОГРАФ ? ВИДЕООПЕРАТОР (@vladislav_burnashev) által megosztott bejegyzés,ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!