Videóüzenetben reagált Szabó Kimmel Tamás a TV2 nemrég kiadott közleményére, mely szerint a Mintaapákból ő és Klem Viktor is

emberi és magatartásbeli problémák

miatt kellett távozzon.

Klem Viktor sem folytatja a Mintaapákat, a TV2 magatartásbeli problémákra hivatkozik

Szabó Kimmel és Klem esetében is ezzel magyarázzák a távozást.

Szabó Kimmel máshogy emlékszik. Facebook-oldalára posztolt videójában elmondta:

Kezdjük ott, hogy én mondtam nemet nekik. Teljesen jogszerűen, mindent betartva, időben tájékoztatva őket. Péntek reggel 9 órakor elmondtuk az álláspontunkat, arra válaszreakció nem érkezett, aztán hivatalos levelet is küldtünk. Ott is vártunk még időt, és aztán közöltem a nyilvánossággal. Ez az első hazugság volt, semmi baj, de ezt, ami most jött kénytelen vagyok visszautasítani, soha a hét hónapos közös munka során hivatalosan senki nem mondott nekem ilyet. Értetlenül állok ezelőtt. Ez rágalmazás, valljuk be, amit most még elnézek, de szeretném megkérni a TV2-t és a programigazgatóságot, hogy a jövőben legyenek szívesek a békés elválás, együttélés és a sorozat jövőben sikere miatt, illetve az én nyugodt lelki állapotom miatt tartózkodni az ilyen és ehhez fogható rágalmazásoktól és teljes mértékben igaztalan állításoktól, mert úgy jogi lépéseket fogok tenni és az senkinek nem lesz jó.

A színész azt is elmondta, hogy azért sem érti ezt az egészet, mert neki április 30-án lejárt a szerződése, és bár nem támasztott irreális elvárásokat, csak méltó körülményeket kért, mégsem nem tudtak megegyezni. Arról is beszélt, hogy ha a csatorna ilyeneket állít, azt illene bizonyítani is, de úgysem fogják tudni, ő pedig nem akar sárdobálásba belemenni.

✊????

Közzétette: Szabó Kimmel Tamás - 2020. június 8., hétfő

Szabó Kimmel Tamás tegnap jelentette be távozását a sorozatból, nem sokkal később Kovács Patrícia is ugyanezt közölte követőivel, majd ezt követően jelent meg a TV2 Szabó Kimmel által nehezményezett közleménye, amivel kapcsolatban megkerestük Klem Viktort is, ám ő még nem reagált az ügyben.

Kiemelt kép: 24.hu / Berecz Valter

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!