A dalt napokon belül egy hasonló című, 12 számos album követi majd, amit április 19-én élőben is bemutatnak.


Először nálunk hallható Bérczesi Róbert és Müller Péter Sziámi közös projektjének legújabb gyümölcse, a CSILLAGTÚRA, amely nemcsak azért különleges, mert ezúttal Péter is énekel, hanem mert a HIPERKARMA zenekar játszotta fel a zenét. Két közös Napidalok lemez után március 26-án érkezik a CSILLAGTÚRA album, rajta 12 könnyed alter-pop dallal.

A videóklipben Péteren, Robin, a komplett HIPERKARMA zenekaron és rendszeres vokalistájukon, Baka Rebekán kívül egy meglepetés vendég is került, teljesen spontán alakult a helyzet egy benzinkúton - pont, ahogy egy tényleges zenekari buszozás közben is történhetnek ilyen kis meglepetések.

Ez a zene szólhat az alter-mennyországban?

A CSILLAGTÚRA Bérczesi Róbert és Müller Péter Sziámi szerelemgyereke. És ez alatt pedig a szerelem azon szakaszára gondolunk, amikor minden csodálatos és magától értetődő. Egylényegű, akár egy szenzációs szimbiózis, amikor az egyének félszavakból is értik egymást. Amikor minden cselekedet, szó és gondolat tökéletesen rezonál a másikéra. Ennek megfelelően a CSILLAGTÚRA előkészületei a már ismert munkamegosztásban történtek a stúdióba vonulást megelőzően, amit Péter így idéz fel:

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!