Már a csokimáznál kezdtek gyanakodni, a fehér cukormáz pedig teljesen elképesztette a videó nézőit, de aztán minden a helyére került.

Melyik anyuka ne próbált volna valami kedvenc témához kapcsolódó tortát vagy más süteményt készíteni vagy rendelni. Coco a TikTokon mutatja be valósághű tortáit, amelyeket különböző alkalmakra készít, akár olyan rajzfilmek figuráiról is mintázva őket, mint a Spongyabob.

Most azonban amit megosztott a közösségi oldalon, valami egész másképp nézett ki, mielőtt a végső simításokat el nem végezte, olyannyira, hogy a közönség egy része eléggé meg is döbbent - írta meg a Sun.

Valljuk meg, egy idő után a torta tényleg furcsán kezdett kinézni, és nem csoda, hogy összezavart pár nézőt.

Az addig párezres nézőszám helyett a torta készítésének folyamatáról a klipet több mint 15 millióan nézték meg a TikTokon, ám a nézők közben méltatlankodva kommenteltek, hogy egy óriási péniszhez hasonlít a remekmű.

@cocobellycakes My daughter asked for this cake. ? #cake #cakevideo #cute ♬ Dance Dance Dance With My Hands Hands Hands (Speed Up) - Remix - Bella DJ

Az anyuka pedig lelkesen magyarázta: „a lányom születésnapjára készítek neki egy tortát a kedvenc játékából”. Kiderült, hogy a lánya olyan tortát kért, ami egy plüssfigurájához hasonlít, mégpedig sállal és sapkával.

„Ez a legaranyosabb játéka, nagy kedvenc, és minden este vele alszik” – magyarázta Coco.

Ahhoz viszont, hogy elkészüljön a nagy mű, kis tortákat kellett egymásra tennie, majd csokimázzal bevonni.

Már ez is asszociációkra késztette a nézőit, de mintha nem lett volna elég, Coco fehér cukormázzal öntötte le a torta tetejét, így joggal kérdezték meg az elhűlt nézők, mi is készül itt valójában.

Na de akkor jött az utolsó pár simítás és díszítés, és végső formájába került a torta, többek nagy megkönnyebbülésére.

„Egy pillanatra mindannyiunkat megijesztettél...” – viccelődött egy kommentelő.

„Tényleg azt hittem, hogy valami mást fogsz készíteni” – írta egy másik.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!