Javában forognak a Bill & Ted Face the Music című film munkálatai, Keanu Reevesre legutóbb például rá sem ismertünk. Azonban egész nagy felháborodás van a Twitteren, ugyanis a film és Reeves rajongói csalódottságuknak adtak hangot, mert kiderült,

a színész közösségi médiás fiókjait nem ő, hanem csalók üzemeltetik.

Pontosabban azok inkább rajongói oldalak, amiket bárki készíthet az Instán, a Twitteren vagy a Facebookon, emiatt tiszta vizet kellett öntenie a pohárba Alex Winternek, aki a Bill & Tedben együtt szerepel Reeves-zel.

Ahogy a szinte közleménynek tűnő tweetben írja:

Sziasztok, értékelem, hogy a kamu Keanu-s dolog ennyire lázban tart titeket, de meg kell értenetek egyszer és mindenkorra, hogy neki nulla darab közösségi médiás oldala van. Az összes hamis, amit láttok. Köszi!

Hi, I appreciate that the imposter Keanu thing is stressing some people out, but all anyone needs to understand is that he has zero social media accounts. They're all fake. Thanks.

- Alex Winter (@Winter) August 12, 2019

via GIPHY

Ez egyébként nem újdonság annak, aki kicsit jobban ismeri a színész munkásságát, ellenben az őt övező legendák nagyon is megférnek a közösségi média platformjain:

Keanu Reeves a metrón is átadja a helyét, de nem csak ezért lehet imádni

Nem egy tipik hollywoodi sztár.

Kiemelt kép: Albert L. Ortega/Getty Images


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!