A műsorvezető gépe másfél órás késéssel indult, de a légitársaság semmiről nem tájékoztatta az utasokat.


Alaposan ráfaragott fapados repülőútjával Hajdú Péter. A műsorvezető Ciprusra szeretett volna eljutni családjával. Mivel fia, Dominik még csak másfél éves, az út alapos előkészítést igényelt. Ezt Hajdú és párja meg is tették, direkt egy délutáni gépet választottak, hogy este 21 órára már biztos ne tartózkodjanak a levegőben. Mégis rosszabbul sikerült az utazás, mint várták.

Gépük mintegy másfél órás késéssel indult, és a fapados légitársaság még tájékoztatást sem adott az utasoknak. Innen átadnánk a szót Hajdú Péternek, aki érthetően rendkívül frusztrált volt az eset miatt:

„Szerencsére véget ért a fapados vesszőfutásom, de komolyan megfogadtam, hogy soha többet nem utazom a Ryanairrel. Egyszerűen nem értem, miért kellett felülnünk a gépre, ha a személyzet már tudta, hogy nem tudunk felszállni időben! Miért nem várakozhattunk a terminálon, ahol mondjuk tudtunk volna venni vizet, vagy el tudtunk volna menni mosdóba? Ráadásul egy másfél éves kisbabával! Domi este kilenc órára már nagyon el szokott fáradni, most is nyűgös lett, ami teljesen érthető. Rajta kívül más kisgyerekek is voltak a fedélzeten, mindegyik sírt, a felnőttek pedig rendkívül indulatosak lettek. Egyébként utólag sem kaptunk semmilyen tájékoztatást, annyi történt, hogy a pilóta a leszálláskor elnézést kért a késésért.”

A műsorvezető egyébként imádja Ciprust, most a számos történelmi emlékkel büszkélkedő Páfoszba látogattak el, ahol szerencsére a nehéz kezdet ellenére eddig jól érzik magukat.

(Bors)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!