Nem megy ki a divatból, és nem is büdösödik meg – legalábbis van, aki így gondolja.


Sandra Wallis azzal került be a hírekbe, hogy még egyszer sem mosta ki a farmernadrágját azóta, hogy megvette – vagyis 18 éve. A farmere így elérte a nagykorúságot anélkül, hogy mosószert látott volna – számolt be róla a vt.co.

A hatvanéves brit nő TikTok videóban osztotta meg a titkát, ami nagyot ment: százezrek voltak rá kíváncsiak. Ezután behívták a Channel 4 tévécsatornához, ahol egy szakértőt is kifaggattak.

Kiderült, hogy Sarah épp eszerint járt el, mert a szóban forgó farmert évente csak egyszer veszi fel, tehát még mindig halaszthatja a mosását, legalább két évig.

Állítása szerint a nadrág vadonatújnak néz ki, néha megszagolgatja, és egyáltalán nem büdös. Bootleg szabású, vagyis a 18 év alatt elvileg már kétszer ment ki a divatból.

A hozzászólásokból az derül ki: nincs egyetértés abban, hogy az ikonikus ruhadarabot milyen gyakran kell betenni a mosógépbe. Egyesek szerint évente csak egyszer, mert a gyakori mosás károsítja az anyagot. Az egyik kommentelő arra hívta fel a figyelmet, hogy

Legtöbben amellett teszik le a voksot, hogy akkor kell egy farmert kimosni, ha piszkos, vagy túlságosan megereszkedik, például a térdnél. Bár kisebbség, de olyanok is akadnak, akik szerinte SOHA nem szabad mosással megszentségteleníteni egy farmert.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!