Utolsóként ér a templomba és elsőként távozik a kaliforniai Holly Jane, mióta kiderült, hogy miből él.


Kidobtak a felekezetből egy kaliforniai nőt, miután a pap rájött, hogy titokban az OnlyFans egyik sztárja, írja a Daily Star. A 39 éves Holly Jane gondosan eltitkolt karrierjével ráadásul havi 37 ezer dollárt, vagyis közel 15 millió forintot keres.

A mormon nők vallásuk szerint nem fogyaszthatnak alkoholt és házasságon kívül nem élhetnek nemi életet. A háromgyerekes anyuka úgy gondolja, hogy ennek ellenére „semmi rosszat” nem csinált. Pechjére a gyülekezet és főleg annak vezetője másképp gondolja.

Hollyt nemrég valaki beköpte a papnál, aki azóta próbálja elérni a nőnél, hogy ne látogassa a gyűléseket. A vallási vezető már több tucat üzenetet hagyott Hollynak, és annyit hívta, hogy a nőnek meg kellett változtatni a készülék beállításait.

Az erotikus modell a munkája kiutódása óta ügyel arra, hogy ne sok vizet zavarjon: a templomba röviddel az istentisztelet kezdete után érkezik, és mindenki előtt hagyja el az épületet. Már nem is beszélget a többiekkel, hanem egyenesen hazasiet. Ennek ellenére attól tart, hogy idővel a gyerekeit is kitilthatják a templomból.

A pap egyszer személyesen is felkereste, és azt kérte, hogy hagyja abba a pénzért vetkőzést. Hollynak azonban esze ágában sincs befejezni az online modellkedést, mivel rengeteg pénzt keres a fotókkal és videókkal.

Holly szerint attól eltekintve, hogy tartalmakat készít az előfizetéses szexoldalra, teljesen normális és ártatlan családanya. Bár megérti, hogy a papnak gondja van a foglalkozásával, nem tudja elfogadni, hogy miért egyedül ő dönti el, hogy ki a rendes és ki nem. Ráadásul a munkáját leszámítva a mormon szabályok szerint él.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!