Pont egy éve írtuk meg, hogy Miley Cyrus és Liam Hemsworth titokban összeházasodott szenteste sok évi járás után, aztán hatalmasat néztünk, amikor hónapokkal később már szakítottak is és beadták a váláshoz szükséges papírokat.

Miley Cyrus titokban férjhez ment Thor tesójához

Miley Cyrus és a Thort alakító Chris Hemsworth testvére, Liam Hemsworth még 2009-ben jöttek össze közös filmjük, Az utolsó dal forgatásán jött össze.

A válást ironikus módon pont akkor mondták ki tegnap, amikor az egy éves házassági évfordulójuk lett volna. A TMZ szerint az ügy gyorsan lezárult, mivel mindenben gyorsan megállapodtak, ráadásul volt házassági szerződésük is, ami szintén egyszerűsítette a folyamatot. Egyedül rengeteg házi kedvencük volt kérdés, de megegyeztek, hogy Cyrus-nál marad mind.

Ugyanakkor pont azért, mert ennyire gyorsan ment a folyamat, csak márciustól lesznek újra egyedülállóként nyilvántartva, ugyanis a válási papírok benyújtása után 6 hónapnak el kell telnie ahhoz az amerikai törvények szerint, hogy változzon a pár státusza, de mivel az ilyen ügyek simán elhúzódnak, ezért ez nem szokott legtöbbször probléma lenni. Ez egyébként azt is jelenti, hogy ha hirtelen megjönne újra a kedvük, akkor márciusig hivatalosan nem házasodhatnak össze senkivel, de csak túlélik.

Kiemelt kép: Presley Ann/WireImage


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!