Milák Kristóf toronymagasan a legjobb idővel jutott elődöntőbe 100 méter pillangón a budapesti úszó Európa-bajnokságon. A 200 méteren a Duna Arénában minden idők második legjobb eredményével győztes világcsúcstartó klasszis

50.64 másodperccel, Európa-bajnoki csúcsbeállítással, a mezőnyben egyedüliként 51 másodpercen belüli idővel ment tovább.

Ugyanebben a számban a pénteken 50 méter pillangón aranyérmes Szabó Szebasztián 51.66-tal ötödikként készülhet az esti programra, írja az MTI.

Kapcsolódó

Óriásit ment a 15 éves magyar úszó, ezüstérmes a 4x200-as gyorsváltó

Kapás Boglárka is kitett magáért, maga mögött tartotta a szám olimpiai- és négyszeres világbajnokát, Federica Pellegrinit.

Női 50 méter háton Burián Katalin és Szabó-Feltóthy Eszter is ott lesz az esti elődöntőben, méghozzá a harmadik (2:09.54) és negyedik (2:09.72 )idővel. A 16 esztendős Nyirádi Réka hatalmas egyéni csúccsal az ötödik leggyorsabbnak bizonyult ugyan, de a szabályok értelmében - mivel egy nemzetből csak ketten juthatnak tovább - búcsúzott.

Kapcsolódó

Burián Kata: Nemcsak engem, de a sportot is meggyalázták

A 2016-os riói olimpia előtt váratlanul, és mint kiderült jogtalanul kitették az olimpiai csapatból, aminek hatására éveken keresztül vívódott, magában kereste a hibát, depressziós lett. Interjú az olimpiára készülő Burián Katával.

Női 50 méter mellen Sztankovics Anna saját országos csúcsától mindössze négy századdal elmaradva, 31.09 másodperccel a 14. helyen jutott tovább.

A Németh Nándor, Bohus Richárd, Senánszky Petra, Gyurinovics Fanni összeállítású 4×100 méteres vegyes gyorsváltó 3:28.00 perccel ötödikként jutott az esti döntőbe.

Női 50 méter pillangón és férfi 50 m gyors sem jutott tovább magyar versenyző.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!