Néha a meleg löttyöt kéttucat fánkkal fojtotta le. Meg is lett az eredménye a hízókúrának.


Austin Butler mindent elkövetett, hogy el tudja játszani az idősebb ELvis Preslet is a zenész életéről szóló filmben, írja aZ Insider. A színésznek ehhez jópár kilót fel kellett szednie, amihez Ryan Goslingtől merített ihletett.

A sztár még a 2009-ben bemutatott Komfortos mennyország forgatásán kezdett hasonló okokból mikróban melegített Häagen-Dazs fagyit fogyasztani. Ugyanezt a módszert próbálta ki az Elvist alakító színész is, aki még az édes löttyre kéttucat fánkot is rádobott.

Butler elmondása szerint egy hétig jól elvolt ezzel az életformával, aztán elkezdte szörnyen érezni magát. A terv eleinte az volt, hogy kronológiai sorrendben veszik fel a film fontosabb jeleneteit, de végül ezt a tervet a koronavírus-járvány keresztülhúzta. Akadt olyan nap, amikor 1974-ben jártak, másnap pedig egy 1956-os jelentet vettek fel, ami nagyon megnehezítette a színész dolgát.

Az Elvis forgatása után a Dűne második részén dolgozott a sztár, ahol viszont már egyáltalán nem volt előny a felszedett jópár kiló. A kemény edzések során akadt olyan is, amikor Austin Butler elhányta magát a megerőltetéstől.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!