Az énekesnő komolyan foglalkozott a karrierváltással. Igazságtalannak érzi, hogy az MTVA 10 év után megvált tőle RTL-es szereplése miatt.


Interjút adott Kadarkai Endrének Miklósa Erika, aki arról is beszélt, mennyire fájt neki, hogy tíz év után el kellett jönnie a köztévétől. Az énekesnőnek az RTL-es Voice miatt kellett elhagynia az MTVA kötelékét, amit nagyon nehezen élt meg.

– mondta el a coach a Szavakon túl című műsorban. Hozzátette: „Nagyon mélyen voltam, azon gondolkodtam, hogy a kertészünket felhívom, hogy vegyen fel dolgozni és őszintén szólva olyan kár, hogy ez nem történt meg, mert olyan jó lett volna kicsit a földdel dolgozni.”

Erika azt érzi, csak erősebb lett az esettől, de azt nem tagadja, hogy fájt neki, hogy véget ért a közös munka az MTVA-val. „Ez viselt meg a legjobban, mert nem éreztem úgy, hogy bármilyen nagy hibát elkövettem volna, tehát én ugyanaz vagyok. Tulajdonképpen én nem az RTL arca vagyok és nem annak mentem el, hanem szakmai emberként kértek fel, a szakmai tudásomat használva” – fejtette ki.

– tette hozzá az énekes, aki azonban mára feldolgozta a történteket.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!