Mikler Roland visszatér korábbi sikerei helyszínére és újra a Szeged kapusa lesz a következő idényben. A Bajnokok Ligája döntőjében ezüstérmet szerző játékos a szegedma.hu-nak adott interjút, amelyben az elbukott fináléról elárulta, még nem ülepedett le.

Kell néhány nap vagy akár néhány hét is, hogy odarakjuk magunkba ezt az egészet ahova való. Úgy azért sokkal jobban fáj a dolog, ha belegondolok, hogy ez a harmadik BL-döntő, amit nem sikerült megnyernünk. Aki eljut egy BL-döntőbe és ott nem sikerül nyernie, az természetesen csalódott. Bennem is van egy pici hiányérzet a Veszprémben töltött öt év után, hogy az a pont nem került fel az i betűre. De talán majd Szegeden

- mondta Mikler.

Hiába a feltámadás, a Telekom Veszprém újra elbukta a BL-döntőt

A második félidőben úgy nézett ki, hogy a magyar bajnok elkaphatja a Vardar Szkopjét. Az utolsó pillanatokat viszont az észak-macedón csapat bírta jobban.

A kapus pedig nem túlzott, a szegedi csapattal csakugyan az a célja, hogy ha nem is döntőbe, de a klub története során először Final Fourba jusson.

Azt gondolom, hogy a magyar kézilabdának is ez lenne a legfontosabb, hogy mindkét csapat eljusson oda. Nyilván a Szeged szempontjából különösen fontos ez, mert az lenne az első. Én Szegeden már megéltem egy négyesdöntőt, az az EHF kupában volt, most pedig azért dolgozok majd, hogy segítsem a régi-új csapatomat abban, hogy a nagy célokat el tudjuk érni.

Az interjúban kiemelte a kapus azt is, nagyon jól esik neki, hogy a Veszprémnél is olyan szívélyesen búcsúztak tőle, ahogyan 2014-ben a Szegednél, pedig ez ritkaság.

Mikler a Veszprémmel négyszeres bajnoknak, négyszeres Magyar Kupa-győztesnek, valamint kétszeres SEHA Liga-győztesnek mondhatja magát - utóbbiba vissza is tér a csapat a következő szezonban. BL-döntőbe háromszor jutott a bakonyiakkal, mindhárom alkalommal ezüstérmet szerzett.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!