Hívták az idei Dancing with the Starsba is, de hosszú Instagram-posztban elmagyarázta, hogy miért döntött mégis most a távolmaradás mellett.


Hatalmas meglepetést okozott Mikes Anna szerdai bejelentésével. Tavaly a nézők szeme láttára szövődött szerelem és a győzteseknek járó trófea tette emlékezetessé a Dancing with the Stars szériát, amelyet a profi táncos és a celebséf, Krausz Gábor nyert meg.

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy a Dancing with the Stars ötödik évadának mezőnyét hivatalosan is bejelentették. A tévés show-ban ismét rengeteg sztár mérheti össze tánctudását profi partnereikkel az oldalán. Íme a 2024-es szereplők:

Szabó Zsófi és Andrei Mangra

Kucsera Gábor és Stana Alexandra

Mihályfi Luca és Hegyes Berci

PSG Ogli (Papp Olivér) és Szőke Zsuzsanna

Törőcsik Franciska és Baranya Dávid

Kamarás Norbert és Sebesi Daniella

Tóth Gabi és Papp Máté Bence

Whisper Ton és Tóth Katica

Hosszú Katinka és Suti András.

De most a legnagyobb sokkot az okozta, hogy Mikes Anna már nem áll parkettre.

Anna követői az előző évadokban nagyon megszerették őt, és a kapcsolatát Krausz Gáborral is örömmel vegyes izgalommal figyelték. Most azonban a táncos lesújtó hírt közölt, amely biztosan sok rajongót szomorított el.

– jelentette be Anna az Instagramon. A posztban elárulta döntésének okait is.

„Őszintén bevallom, hogy a szívem szakad meg, hiszen az elmúlt négy évad nagyon sok élményt, érzést és a közönség szeretetét jelentette nekem. Minden porcikámmal imádtam, magaménak éreztem ezt a műsort. A kollégáim a barátaim lettek ès azon túl, hogy tavaly a trófeát is hazavihettük Gáborral, megtaláltuk egymásban a szerelmet is."

Mikes Anna döntése tehát alaposan megfontolt volt, és azt is hozzátette, hogy idén már nem tudna szívből szerepelni.

„Aki ismer engem, az pontosan tudja, hogy csak azokra a felkérésekre mondok igent, amit szívből tudok csinálni. Idén ez most nem menne, mert úgy érzem a szereplésem nem a táncról szólna, hanem a bulvárról. Ebből pedig én szeretnék kimaradni” – írta Anna, aki egyúttal sok sikert kívánt a mostani évad versenyzőinek. A profi táncos számára a családja nyugalma most mindennél fontosabb.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!