A társkeresés évezredes történetének archetípusai korról-korra változnak. A huszonegyedik században itt vannak a szellemek és a zombik. Ha jobban belegondolunk, itt voltak már velünk, régóta.


Tudja mi a „ghosting”? Ha nem is ugrik így be, szinte biztos, hogy azt, amit jelent, már átélte. Vagy szenvedő félként, de az is lehet, hogy ön volt a „ghost”, azaz szellem.

Ghostingnak  hívjuk azt a jelenséget, amikor néhány randevú után az egyik fél minden előjel és átmenet nélkül teljesen eltűnik az életéből. Felszívódik. Elpárolog az online térből is, szellemmé válik. Innen az elnevezés (ghost - szellem).

A LadBible írt arról, hogy Mariel Darling énekes-dalszerző a TikTokon figyelmeztette 256 ezer követőjét, a „zombizásra”.

@mariel_darling who else has been ✨zombied✨ #dating #relationship #situationship #talkingphase #ghosting #ghosted #toxic #commitment #love #relatable #boys #commitmentissues #girls #bf #single #relationshipadvice ♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show

Mariel elmagyarázta, hogy az új társkereső gazemberek húsevő holttestekké változtak, akik a kudarcba fulladt, már eltemetett románcok temetőjéből élednek fel, hogy újra megtalálják szellemként a semmi közepén hagyott partnerüket.

– magyarázta.

A bejegyzést eddig több, mint másfélmillióan látták, és rengeteg kommentben határozottan osztották Mariel fájdalmát.

Egy TikTok-felhasználó megjegyezte: „Az enyémnek Jézus Krisztus komplexusa van, háromnaponta jön vissza”. „Miért történt ez velem háromszor az elmúlt három hétben?” – írta egy másik, míg a következő is megerősítette: „Mindig megtörténik velem.” Egy másik TikTok-felhasználó rámutatott: „Észrevettétek már, hogy a zombik falkákban járnak? Például miért bukkant fel négy srác a múltamból ugyanazon a napon???"

Nos, kedves áldozatok, nem vagytok egyedül. Ami pedig esetleges szellem és zombi olvasóinkat illeti, csak óvatosan a lelkekkel! Zombiból egyszer még akár áldozat is lehet.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!