Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A rajongók Michael Schumacher állapotának javulásában reménykedtek, különösen azután, hogy Jean Todt, a Ferrari volt főnöke, elmondta, végignézte a Forma-1 egyik futamának tévés közvetítését a volt pilótával.

A híres idegsebész, a bolognai kórház orvosa, Nicola Acciari azonban azt állítja, erről szó sincs, sőt, a pilóta "a leépülés utolsó szakaszában van".

"Michael Schumacher egészségi állapota súlyosan károsodott és romlott. Teljesen máshogy néz ki, mint az az ember, akire a pályáról emlékszünk. Nagyon megváltozott, leromlott a szerveinek, az izomzatának és a csontozatának az állapota is." - nyilatkozta a bolognai kórház idegsebésze, Nicola Acciari a Contro Copertina kiadványnak.

"Mindez az agyi trauma eredménye, amit elszenvedett" - tette hozzá az orvos, és megjegyezte, "bárki, aki most látná, megdöbbenne, mennyire leépült".

Ezt már olvastad? Michael Schumacher feleségének megható üzenete hat évvel a szörnyű baleset után: "A nagy dolgok kis lépésekkel kezdődnek"

Michael Schumacher 2013. december 29-én szenvedett balesetet síelés közben a Francia Alpokban. Súlyos fejsérüléssel és agyi vérömlennyel diagnosztizálták, és kétszer is megműtötték Grenoble-ban.

2014. június 16-án áthelyezték egy speciális orvosi egységbe Lausanne-ban, innen 2014. szeptember 9-én kiutalták, és most otthonában, a svájci Gland városában kezelik.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!