Mielőtt elérhetetlenné vált az oldala, a színésznő több furcsa tartalmat is posztolt. Követői szerint szakíthattak Machine Gun Kelly-vel.


Megan Fox nemrég még azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy szőke lett, most azonban komolyabb változások történhettek a magánéletében. Legalábbis erre enged következtetni az, amit Instagram-oldalán csinált.

A bulvárlapok kiszúrták, hogy

akivel 2020 óta alkotnak egy párt, tavaly pedig el is jegyezték egymást. A rajongók szerint ez arra utalhat, hogy a sztárpár szakított.

Ennek jele lehet az is, hogy Fox az egyik friss Insta-képéhez egy beszédes idézetet csatolt: „Megízlelheted a tisztességtelenséget, érezni lehet a leheleteden.” Ezek a sorok Beyoncé Pray You Catch Me című dalában hangzanak el, amit az énekesnő férje, Jay Z hűtlenségéről írt.

Sőt, a követők azt is kiszúrták, hogy a színésznő már csak három embert követ Instagramon, az egyikük pedig Eminem, akivel korábban közösen dolgoztak: Fox a rapper Love The Way You Lie című számának klipjében szerepelt. Ez már csak azért is pikáns, mert köztudott, hogy Eminem és Machine Gun Kelly finoman szólva nem ápolnak jó kapcsolatot. A rapperen kívül a színésznő már csak Harry Styles énekest és Timothée Chalamet színészt követte, a vőlegényét már nem.

Egy videóban például az látszik, hogy elégetett egy levelet egy táskával együtt. Emellett több képet is megosztott egy ismeretlen férfivel, ahogy a fürdőszobában pózolnak a tükör előtt.

A Daily Mail szerint Megan Fox és Machine Gun Kelly szombaton még együtt távozott Drake Super Bowl előtti bulijáról, akkor semmi jele nem volt annak, hogy történt köztük valami.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!