Egyelőre nem tudni, miért hiányzott a műsorból a veterán tévés, de nem ez volt az első eset. Most Rónai Egon ugrott be a helyére.


Rónai Egon vezette szerda késő délután az ATV Híradóját, ami szokatlan szerep volt a műsorvezetőtől – erről Sváby András egy vidám Facebook-bejegyzést is közzétett oldalán.

Azonban mint kiderült, a váltás oka nem volt ennyire vidám.

Egyelőre nem tudni, mi volt a műsorvezető hiányzásának oka, ezért az ATV belső vizsgálatot rendelt el – tudta meg a Média1. A csatorna a lap kérdésére azt válaszolta: „Gajdos Tamás sajnos nem jelent meg időben az ATV székházában, így nem tudott eleget tenni híradós műsorvezetői kötelezettségének. Ennek okait az ATV vezetősége egy belső vizsgálat keretében fogja kideríteni, a vizsgálat eredményéről később adunk tájékoztatást. Köszönjük Rónai Egonnak, hogy profin levezette a 17.25-kor kezdődő Híradót. A következő, 18.40-kor induló Híradót már Gajdos Tamás vezeti.”

Az esti Híradóban Gajdos később már valóban megjelent.

A Média1 emlékeztet arra, hogy nem ez volt az első késése a 90-es évek elején a Szerencsekerékkel népszerűvé vált tévésnek. 2013-ban egyszer a Híradó rövidebb lett miatta a szokásosnál, mert egy késés miatt nem volt ideje átolvasni a riportokhoz tartozó felkonfokat. Akkor a csatorna szerződést bontott vele. A tévés 2016-ban tért vissza a csatornához, ahol azóta a Híradót és a Startot vezette.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!