A „Betyárok” aláírással ellátott levélben „beteg pedofil állatnak” nevezik az ellenzéki képviselőt. Jámbor szerint a levél ahhoz a lejáratókampányhoz kapcsolódik, amit a Fidesz folytat ellene.

Halálos fenyegetést kapott Jámbor András, a Szikra Mozgalom országgyűlési képviselője, aki Facebook-oldalán közzé is tett egy fotót a kézzel írt levélről:

Jámbor András posztjában arról ír, hogy feljelentést tesz a rendőrségen a fenyegető levél miatt, aminek „tartalma egyértelműen kapcsolódik ahhoz a lejáratókampányhoz, amit a Fidesz és médiája ellenem és a Szikra közössége ellen folytat”.

„Ebben a lejáratókampányban egy olyan erőszakos bűncselekménybe akarnak belekeverni engem és a Szikrát, amelyről a nyomozóhatóság kimondta, hogy nincsen közünk hozzá, hiszen egyetlen tagunk után sem nyomoznak. Még februárban valóban zajlott eljárás egy tagunkkal szemben: őt ártatlanul 14 napra börtönbe csukták. A rendőrség és az ügyészség azóta kimondta: a bizonyítékok alapján egyértelmű, hogy nem követett el bűncselekményt” - írta.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!