Öt év után szolgáltattak igazságot annak a Londonban élő nőnek az ügyében, aki egy reggel meztelenül ébredt egy idegen mellett egy hotelszobában, és fogalma sem volt arról, hogy került oda - számolt be róla a Daily Mail.

Emily Hunt New Yorkban született, 12 éve költözött Londonba. 2015-ben egy májusi napon elment az édesapjával a kedvenc éttermébe, amely közel van az otthonához. Este 10 körül, a közös vacsora után elváltak egymástól, ezután pedig a nő már csak arra emlékszik, hogy

egy ötcsillagos hotelszobában ébredt fel meztelenül, egy idegen férfi mellett, aki éppen a tévécsatornák között szörfözött.

Fázott, kínosan érezte magát, de nem volt másnapos, hiszen nem ivott olyan sokat a vacsorán. Bement a fürdőszobába és üzent egy barátjának, aki hívta a rendőrséget. Emily eközben felöltözött és indulni készült, ám a férfi még próbálta győzködni, hogy ne menjen el. A nő elkérte az ismeretlen nevét és telefonszámát, de úgy, hogy az ne foghasson gyanút, majd elhagyta a hotelszobát. Annyira ki volt borulva, hogy az éppen odaérő egyik rendőr karjába zuhant. Mentőt hívtak hozzá, mert olyan erős pánikroham jött rá, hogy a rendőrök azt hitték, szívinfarktusa is van.

A most 36 éves nő biztos volt benne, hogy nem önszántából került a hotelszobába az idegen férfi mellé, hanem nagy valószínűséggel bedrogozták és megerőszakolták.

hirdetés

A rendőrök őrizetbe vették a 40 éves férfit, Christopher Killicket, akinek a táskájában óvszereket, Viagrát és LSD-nek tűnő kábítószert találtak, a hotelszobában pedig használt óvszerre is bukkantak. Killick azt mondta a rendőrségen, hogy egy bárban találkozott Emilyvel, akivel aztán elmentek a hotelben és lefeküdtek egymással. Azt egy biztonsági kamera felvétele is igazolta, hogy a nő és a férfi távozik egy bárból, amely alig egy mérföldre volt attól az étteremtől, ahol Emily az édesapjától evett és a hoteltől, ahol aztán felébredt.

A felvétel tanúsága szerint a nő akkor már olyan rossz állapotban volt, hogy menni sem tudott, a férfi támogatta őt, egy ponton viszont így is ráesett egy padra.

A rendőrségen vizeletmintát vettek a nőtől, de meglepő módon csak öt nappal később vizsgálták ki azt, az eredmények alapján pedig arra jutottak, hogy Emilyt nem drogozták be a nemierőszak-drogként ismert GHB (gamma-hidroxibutirát) vegyülettel. Két évvel később viszont a megismételt vizsgálatok kiderítették, hogy az első eredmények nem voltak meggyőzőek. Az véralkoholszintjét is megvizsgálták, a teszt pedig kimutatta, hogy nem ivott annyit, hogy ne tudjon nemet mondani a szexre.

Mivel nem volt elég bizonyíték, nem emeltek vádat Christopher Killick ellen, ami nagyon kiborította Emilyt.

"Csak egy újabb nő voltam, aki részegre itta magát és egy ágyban találta magát egy férfivel, majd másnap felébredve megbánta az egészet"

- mondta a nő, aki tisztában volt vele, hogy nem ez történt, de nem tudta bizonyítani.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>



hirdetés