A zuglói rendőrök több hónapos felderítőmunka után egy Bács-Kiskun megyei tanyán ütöttek rajta a férfin, aki ellen hat elfogatóparancs volt érvényben - írja a police.hu.

A 41 éves H. Zoltán 2020 nyara óta bujkált a hatóságok elől, kényszerítés, testi sértés, önbíráskodás, garázdaság miatt körözte a bíróság. Három elfogatóparancsot pedig már azért adtak ki a férfi ellen, mert nem kezdte meg a jogerősen kiszabott szabadságvesztésének letöltését.

A XIV. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói már június óta próbálták megtalálni. Végül csak októberben kaptak információt arról, hogy a férfi egy Bács-Kiskun megyei tanyán rejtőzködik.

A rendőrök feltérképezték a férfi tartózkodási helyét, majd szegedi és mórahalmi kollégák segítségét kérték az elfogásához.

A rajtaütést november 3. kedd estére szervezték meg. A hat rottweiler által őrzött tanyát körbevették és átkutatták. Először csak H. Zoltán élettársát találták meg a házban, aki azt állította, hogy egyedül van ott. A nyomozók ennek ellenére elkezdték tüzetesebben átvizsgálni a házat.

hirdetés

Végül a körözött férfire a konyhapultban rejtőzve, meztelenül találtak rá.

A rendőrök a büntetés-végrehajtási intézetbe vitték H. Zoltánt, ahol megkezdte a többéves szabadságvesztésének letöltését.

Az elfogásáról videó is készült:

Meztelenül rejtőzött a konyhapult alatt - elfogták

A zuglói rendőrök több hónapos felderítőmunka után egy Bács-Kiskun megyei tanyán ütöttek rajta a férfin, aki ellen hat elfogatóparancs volt érvényben.



hirdetés