Három hónapos kisfiút gázolt egy ittas sofőr Ukrajnában múlt pénteken, amikor az édesanyja a zebrán maga előtt tolta a kicsit a babakocsiban – írja a Daily Mail.

A kisfiút azonnal az intenzív osztályra szállították, ahol az orvosok valóságos csodának nevezték, hogy túlélte az ütközést.

Az alább látható felvételt annak az autónak a fedélzeti kamerája rögzítette, amelyik szabályosan megállt a zebra előtt, hogy a babakocsis édesanyát átengedje.

Látható a felvételen, ahogy az anya hirtelen észreveszi a közeledő autót, és még időben megáll, de a babakocsit már nem tudja elmozdítani a sofőr útjából.

Az ütközés után két férfi, beleértve az ittas vezetőt is, azonnal a nő segítségére sietett, aki a helyi médiának elmondta:

hirdetés

„A sofőr odajött hozzám bocsánatot kérni, és már akkor éreztem az erős alkoholszagot, ami áradt belőle.”

A vizsgálat a megengedett alkoholmennyiség kilencszeresét mutatta ki a sofőr szervezetében, aki így akár három évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethetik.

A helyi kórház egyik orvosa elmondta, igazi csoda, hogy a kisfiú túlélte az ütközést, és a jelek szerint nem szenvedett komolyabb sérülést.

Nincs jele fejsérülésnek, vagy csonttörésnek, de ennek ellenére 24 órás megfigyelés alatt tartják a kisfiút.

Az anya a médiának elmondta: nem kíván súlyos büntetést az ittasan vezető férfinak, de mindenképpen szeretné, ha örökre eltiltanák a vezetéstől.



hirdetés