Ilyen a készülődés az ország leggazdagabb családjában. Megtudhattuk azt is, hogyan viszonyulnak a bejglirepedéshez.


Ahogy arról korábban írtunk, az ország leggazdagabb házaspárja, Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc házában már több napja áll a karácsonyfa, amiről az üzletasszony-műsorvezető képet is posztolt.

A Blikk a kiposztol fenyőfa kapcsán felhívta Várkonyit, aki szívesen mesélt arról, hogy zajlik a készülődés a családjukban.

„Pont ugyanazt csinálom, mint bármelyik háziasszony, amikor érkezik a karácsony. Fát díszítek a lányommal, vagy éppen bejglit sütök, főzök, az ünnepi menüben is pont ugyanazok találhatóak meg, mint máshol: hal, kacsa, pulyka” – sorolta teendőit a TV2 egykori műsorvezetője.

A ház asszonya arról is beszélt, mit nem enged meg az ország leggazdagabb emberének: „Sütne-főzne ő, ha hagynám...” – mesélte nevetve Várkonyi Andrea. Majd hozzátette:

Az üzletasszony arról is beszélt, nem csinálnak nagy ügyet a legtöbb ember karácsonyi gasztrorémálmából: „Mindannyian úgy szeretjük a bejglit, ha a vékony tésztában sok töltelék van, ilyenkor viszont óhatatlanul is reped a tészta, ezt elfogadtuk” – tudhattuk meg.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!