Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Csillagjegypárok, akik tökéletesen kiegészítik egymást!

Az életben nem sok olyan helyzet adódik, mikor két, egymás számára majdhogynem tökéletes ember összetalálkozik, és kettejük kapcsolatából egy életre szóló szerelem, szövetség bontakozik ki.

Most következzenek azok a csillagjegypárok, akikre illenek a fent leírt mondatok.

1. Kos - Nyilas

Két Tűz elemű jegy, akiket nem könnyű lenyűgözni, de ha ők ketten találkoznak, akkor fellángol a tűz, és remek barátokká, szerelmes párokká, házastársakká, szülőkké válnak. Energikusak, szenvedélyesek, érzékiek, lobbanékonyak és türelmetlenek. Imádják a kihívásokat, egymást mindenben bátorítják, szeretik a szabadságot. Kettejük élete a legcsodásabb kaland.

2. Bak - Szűz

Ha szerelemről, törődésről van szó, mindketten komolyak és türelmesek egymással. Mindent megtesznek, hogy megőrizzék a boldogságot, a harmóniát, a szenvedélyt, a nyugalmat az életükben. Egymáshoz mindig gyöngédek, kedvesek, megértőek, látszik rajtuk, hogy odavannak egymásért.

3. Halak - Skorpió

Őrülten szeretik egymást, a rajongásuk nem ismer határokat, rendkívül romantikusak és ha tehetnék, állandóan egymás karjaiban töltenék az idejüket. Mivel fejlett az intuíciós képességük, kölcsönösen megérzik, hogy mit gondol, mit érez a másik. Egy életen keresztül kitartanak egymás mellett.

4. Rák - Bak

Esetükben igaz az a mondás, hogy az ellentétek vonzzák egymást. Úgy is fogalmazhatnánk, hogy remekül kiegészítik egymást. A Rákok érzékenyek, empatikusak, míg a Bak jegyűek racionálisak, két lábbal állnak a földön, és pontosan emiatt alkotnak remek párost, mindent megtesznek egymásért, a családjukért, egyszerűen szétválaszthatatlanok.

5. Oroszlán - Mérleg

A törékeny, de határozott és harcolni képes Mérleg sikerrel veszi le a lábáról az Oroszlánt, aki mindent megtesz, hogy megadja párjának az összes létező támogatást. Ezért ők egyszerűen legyőzhetetlen párost alkotnak, akik imádják egymást, szinte állandóan vonzódnak egymáshoz. Szeretik a társaságot, mindig vidámak, jókedvűek, és nagyon boldogok, ha egymás társaságában lehetnek.

6. Ikrek - Vízöntő

Mindketten a Levegő elemhez tartoznak, kapcsolatuk rendszerint fizikai vonzódással indul, majd ezután kezdik megismerni egymást, sokat beszélgetnek, vitáznak, de ezt imádják egymásban. Mint ahogyan a szabadságot, a kalandokat, az új dolgokat, a kihívásokat is. Mindketten kreatívak, tele vannak meglepetéssel, a közös életük már-már tökéletesnek mondható.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!