Chris Pratt a napokban posztolt egy családi fotót magáról és feleségéről, Katherine Schwarzeneggerről, akinek közeleg a születésnapja. A sokak szerint szívmelengető poszt alapvetően nem indított volna internetes gyűlölethullámot Pratt felé, ám egyetlen mondat sokaknál nem ment át a rostán.


Nézzétek, hogyan néz rám a feleségem! Úgy értem, találj valakit, aki így néz rád. Mi a templomban találkoztunk. Fantasztikus életem lett vele, kaptam tőle egy gyönyörű, egészséges kislányt is.

Hogy miért nem volt szerencsés az utolsó mondat, arra a választ Pratt előző házasságában kell keresni: sok éven keresztül élt Anna Faris színésznővel, akitől született egy fia, Jack, ő azonban koraszülött volt, sok időt töltött a kórházban, látássérült lett, valamint van egy állandó szívproblémája, így speciális ellátást igényel.

Az "egészséges kislány" jelzőt épp ezért értelmezték negatív kontextusban az internetezők, a Twitteren szabályszerűen hadjárat indult Pratt ellen, Anna Farist kezdték éltetni a felhasználók, aki jelenleg is neveli a kis Jacket.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

chris pratt (@prattprattpratt) által megosztott bejegyzés


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!