Borsos összeget kérnek el a Liverpool online boltjában a 70 millió euróért leigazolt magyar klasszis nevével ellátott 8-as számú mezért.


A Liverpool online boltjában már vásárolható a Szoboszlai Dominik nevével ellátott 8-as számú mez, amelyért komoly összeget kér el az angol klub - írja a vg.hu.

A portál emlékeztet, hogy egy hivatalos magyar válogatott Szoboszlai-mezt már 20 ezer forint körüli összegért is megvásárolhatunk, de még a magyar válogatott csapatkapitányának korábbi klubja, az RB Leipzig szereléséhez is olcsóbban hozzájuthatunk, mivel azok 35 ezer forint körül mozognak.

Szoboszlai nevével ellátott lipcsés mezt azonban már nem lehet kapni, mivel levették az online boltjuk kínálatából, miközben a shop oldalán a legtöbb reklámfotón még szerepel a magyar válogatott középpályás.

Ahogy arról beszámoltunk, Szoboszlai Dominik 70 millió euróért igazolt a hatszoros Bajnokok Ligája-győztes, 19-szeres angol bajnok Liverpoolhoz. Ezzel a Liverpool történetének harmadik legdrágább igazolása lett a holland Virgil van Dijk (84,65 millió euró) és az uruguayi Darwin Núnez (100 millió euró) után.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!