Az énekesnő szerint már a kislánya egészségére is kihatással volt a rossz házassága. Évek óta nem voltak köztük rendben a dolgok a férjével.


Judy a legfrissebb Story magazinban beszélt arról, hogy nemrégiben beadta a válókeresetet, második férjével 14 évig voltak együtt.

Az énekesnő bízik benne, hogy sikerül békésen megoldaniuk a válást a férjével, Molnár Balázzsal, mivel a vagyon mellett a közösen töltött 14 év és egy közös gyermek is összeköti őket.

- vallott a lapnak érzéseiről Judy.

Az utolsó csepp a pohárban a kislányuk, Maja egészségi állapotának romlása volt, mivel az énekesnő azt érezte, hogy a lánya testi és lelki egészségére is romboló hatással lenne, ha tovább kellene néznie, hogy anyja a rossz házassága miatt nem olyan kiegyensúlyozott és vidám, mint korábban.

A problémák azonban nem most kezdődtek a házasságában, már öt éve érezte, hogy nincsenek köztük rendben a dolgok, aminek elsősorban az volt az oka, hogy a férjét teljesen lekötötték a saját céljai. Hosszú évek alatt, szakemberek segítségével jött rá végül arra, hogy ki kell lépnie ebből a házasságból, mert méltatlan lenne benne maradnia.

Amikor azonban bejelentette válási szándékát, akkor a férje hirtelen elkezdett küzdeni érte, még párterapeutához is elmentek, azonban ez is balul sült elt.

- vallott az ottani tapasztalatairól.

Végül ez év januárban történt meg a különköltözés, mára pedig már teljesen túl van a férjén, ezért most már készen áll egy új kapcsolatra is.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!