Június elején retrósztárokkal tér vissza az ország legnagyobb nosztalgiabulija, a szegedi Deja Vu Fesztivál. Mutatjuk az idei fellépőket!


Idén 11. alkalommal szállhatunk be a legnagyobb hazai zenei időgépbe, mely visszarepít minket a 2000-es és azt megelőző pár évtizedbe, megidézve a kor legjobb bulijait. A tavaly is végig teltházas szegedi DÉJÀ VU fesztivál rendre hozza el nekünk a legnagyobb nemzetközi retrosztárokat és természetesen felsorakoztatja azokat a hazai előadókat is, kiknek zenéire oly sokan buliztak annak idején, és azóta is a házibulik állandó visszatérői.

2024. június 6-7-8-án, Szegeden az Újszegedi Partfürdőn ismét érkezik az ország legnagyobb időutazása. Magyarország legnagyobb retro fesztiválján minden eddiginél nagyobb sztárparádé várja azokat, akik újra átélnék a 90-es és 2000-es évek legnagyobb partyjainak hangulatát!

A bejelentett fellépők mellé nemrég egy igazi világsztár csatlakozott: a korábban a Spice Girlshöz tartozó Melanie C. Mint ismert, Melanie Chisholm, azaz Melanie C – vagy Sporty Spice – a világhírű formációval két év alatt két egymást követő number one albumot, kilenc világslágerből nyolc number one kislemezt, a legnagyobb példányszámban eladott debütáló kislemezt és a zenetörténet legnagyobb példányszámban eladott lánycsapatalbumát adta ki.

Melanie C 1998-ban kezdett szólókarrierbe, a pop-, rock- és dance-zenén átívelő debütáló albuma, a Northern Star világszerte 4 millió példányban kelt el, és az Egyesült Királyságban háromszoros platinalemezes lett. A lemezről két kislemez, a Never Be the Same Again és az I Turn to You is listavezető sláger volt. Nyolc szólóalbummal a háta mögött összesen 41 ezüst, arany és platina minősítéssel rendelkezik szólóelőadóként.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!