Meglepő dolgokat árult el Melanie Janine Brown-ról, azaz Mel B-ről a korábban neki dolgozó dada. Rusty Updegraff azt állítja, az énekesnő a férfiakat saját gyerekei elé helyezi, és jobban érdekli a szexuális élete, mint az, hogy a családjával foglalkozzon.


A férfi korábban nyilvánosságra hozta, hogy Mel B gyerekei - a 7 éves Madison, a 11 éves Angel és a 19 éves Phoenix - nem megfelelő körülmények között élnek, mivel anyjuk állandóan bulizik, idegen férfiakat visz haza, sőt iszik és drogozik is. Emiatt az énekesnőt a bíróságon kihallgatták, mert felmerült a gyanú, hogy nem képes megfelelően gondoskodni a gyerekeiről.

A férfi dada elmesélte, hogy

a Spice Girls egykori énekese többször is kokaint kért tőle és számtalanszor látta részegen hazajönni. Még akkor is drogért könyörgött neki, amikor még kórházban volt középső lánya születése után.

Updegraff szerint a sztáranyuka függőségei miatt nagyon erőszakos lett a gyerekeivel is, akiket fizikailag is bántalmazott részegen.

My baby girl @phoenixisphoenix came home #motherdaughterlove

26.8 ezer kedvelés, 145 hozzászólás - Scary Spice Mel b (@officialmelb) Instagram-hozzászólása: "My baby girl @phoenixisphoenix came home #motherdaughterlove"

A volt alkalmazott most azt nyilatkozta a Daily Mail TV-nek, hogy Mel B már többet törődik a jött-ment férfiakkal, mint a lányaival.

"Egy nap három férfi is jött hozzá. Az egyik jött, a másik ment. Volt egy pincérsrác, egy férfi, akivel az autómosóban találkozott, egy zongoratanár, egy francia férfi, és egy művész is. Ezek az idegenek órákig a házban voltak, a gyerekek közelében"

- mesélte Rusty Updegraff.

Azt is elmondta, hogy az énekesnő gyakran durván bánik a gyerekeivel és káromkodik is, miközben velük beszél. A középső lánya, a 11 éves Angel abban a korban van, amikor nem akar szót fogadni, fürdeni sem szeret.

"Egy büdös r.banc akarsz lenni? Mindenki egy büdi r.bancnak fog hívni, csak így tovább"

- mondta a lánynak Mel B.

A dada kérte a 43 éves anyát, hogy ne beszéljen így a gyerekével, mire ő azt válaszolta, hogy: "Miért? Tényleg egy büdös r.banc, hiszen bűzlik!"

Take your kids to work day today at @agt boom #familyfirstalways #work #bosslady

27.4 ezer kedvelés, 198 hozzászólás - Scary Spice Mel b (@officialmelb) Instagram-hozzászólása: "Take your kids to work day today at @agt boom #familyfirstalways #work #bosslady"

Rusty Updegraff azt mondta, azért állt elő az igazsággal, mert aggódik Melanie miatt, a gyerekek pedig szerinte veszélyben vannak nála.

"Muszáj volt tennem valamit. Mel annyit iszik otthon, hogy egyszer ki fog dőlni, és ha vészhelyzet van, bele se merek gondolni, mi fog történni"

- mondta aggodalmaskodva a férfi a Sunday Mirrornak.

Mel B nehéz hónapokon van túl, mivel válása után poszttraumás stressz szindrómát diagnosztizáltak nála. A szakítás miatti fájdalmát alkohollal, kábítószerrel és szexszel akarta enyhíteni, mára már ezek függőjévé vált. Az énekesnő nemrégiben úgy döntött, egy angol klinikára költözik, hogy elvonón kezeltesse magát.



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!