A férfi elismerte, hogy munka után ittasan akart a buszra felszállni, de a sofőr nem engedte fel, és végül rendőrt hívott.


Rendőrök verték meg, ezért műteni kellett – ezt állítja egy ózdi férfi.

Szeptember elején Szilvásváradon ittasan akart buszra szállni a társaival, de megbotlott és elesett. A sofőr nem engedte fel a buszra, mert attól tartott, hogy rosszul lesz majd az utastérben. Inkább rendőrt hívott.

A férfi - az RTL Híradó információja szerint - nem volt a rendőrökkel együttműködő, kiabált, ellenállt. Mikor betették a furgonba, akkor kezdték el ütni a fejét és a testét is - állítja az ózdi férfi.

H. Gábort megbilincselték, majd az egri fogdába vitték. A rendőrök szerint a férfin már előzőleg is voltak sérülések, őrizetbe vétele előtt orvos is látta, de úgy ítélte meg, hogy nincs szükség az ellátására.

Szabadulása után fejfájással került kórházba, ahol megállapították, hogy zúzódás volt a fején és a mellkasán. Ügyvédje szerint előzőleg nem voltak sérülései.

Jelenleg szédül és az egyik szemére nem lát - állítja. A kórház zárójelentése szerint a látása és a beszéd és mozgásközpontja sérült.

Rendőri bántalmazás miatt feljelentést tett. Az ügyészség nem nyilatkozott, de a Híradó úgy tudja, hogy az érintett rendőrök tagadnak.

VIDEÓ: Az RTL Híradó beszámolója


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!